• Hvordan å bære en kort ballkjole

  Selv om lange, flytende kjolen er den tradisjonelle, kan du bære en kort ballkjole og fortsatt ser elegant under en skoleball. For ideelle resultater må du sette disse tipsene i betraktning:

  Være klassisk

  Du må holde tilbehør avdempet og klassisk. De kan enten være nøytral eller av samme tone som kjolen. Hvis du er usikker på hvordan man skal oppnå dette bør du gå for en svart clutch og sorte pumps. Du bør også bruke sølv stud øredobber. For å fullføre utseendet du bør ha en slank, enkel frisyre som slicked-back hestehale eller elegant chignon.

  kort

  Gå for en flapper kjole

  Denne kjolen var veldig vanlig på 1920-tallet. Selv om det er umulig å finne en vintage antrekk, betyr ikke dette at du ikke bør ha i en flapper kjole. Alt du trenger å gjøre er å finne en flapper-inspirert antrekk. For eksempel kan du gå for en enkel ermeløs skifte kjole som har en nøytral farge som svart eller krem.

  Hvis du er ute etter noe ekstra bør du gå for en ermeløs kjole med frynser detaljering og drop-midje.

  Hva med den lille sorte kjolen?

  Den populære lille sorte kjolen er ikke bare ideell for cocktailfester, men det er også ideelt for ball. For en ideell ser du bør jobbe mot å forbedre dine egenskaper. For eksempel kan du velge å forbedre dine lepper eller øyne. Hvis du vil ha en glamorøs ser du bør lage en Smokey eller klassisk cat eye.

  Når det kommer til håret ditt bør du vurdere å gå for en fancy opp-do eller en romantisk flettet stil.

  Ta oppmerksomheten bort fra bena

  Siden din hemline vil være kort, bør du jobbe med å få folks oppmerksomhet vekk fra bena. Den beste måten å gjøre dette på er iført et antrekk med høy hals. Du bør også vurdere å velge et antrekk med en fet farge.

  Konklusjon

  Dette er tips om hvordan å bære en kort ballkjole. For å unngå å bli jaget bort fra promenaden bør du sørge for at antrekket passer skolen koden. Du bør også sørge for at antrekket ikke er for stramt. Kjolen bør heller ikke være for løs slik at du må holde på å trekke den opp.

  Husk at du også kan bruke antrekket i en annen anledning; derfor bør du sørge for at du kjøper en høy kvalitet kjole som vil vare i lang tid.

  Vet ikke hvor du finner gode jakt kjolen? Her er linkene du kanskje vil sjekke ut.

  For ballkjoler: http://www.bridesire.no/ballkjoler_c113, og for andre festkjoler: http://www.bridesire.no/festkjoler_c410 • DKNY Posene er perfekt for enhver anledning

  Det er så mange anledninger som har noen betydning i våre liv. Disse anledninger er uunngåelig og viktig for oss, og de har mange forskjellige fasetter. Imidlertid kan enhver anledning ikke ta unna essentiality bære en hånd bag og også det er lagt ansvaret for å fremstå som trendy nok eller egnet for gitt anledning.

  dknyVel, hvis du har møtt slike dilemmaer i det siste og er nesten forbløffet av dine valg og er klar til å gi opp å finne de perfekte matchende vesker til alle anledninger; ikke bekymre deg i det hele tatt. DKNY vesker kan bare være tingen for deg.

  DKNY er et merke som symboliserer trend i moteverdenen, og disse trendene er ikke spesifikke eller hemmelighets til kontor slitasje eller fest slitasje. De har et bredt repertoar av valgmuligheter og områder som vil hjelpe deg å bli en trendsetter i noen form for innstilling.

  Hvorfor DKNY vesker?

  Primært fordi merkevarer sikre kvalitet og en pose er en meget godt brukt vare. Det er nødvendig å investere i en solid og sterk pose til tidevannet over sine mange bruksområder og funksjoner som de er bundet til å bli satt gjennom. DKNY vesker gå gjennom en grundig prosess for å opprettholde den høyeste grad av standard, og de har et flott bilde når det gjelder holdbarhet og ytelse.

  Posene er en trend uttalelse av sorterer og de må være at i alle slags omgivelser. DKNY vesker har vært kjent for sine fantastiske og svært autentisk design. De har eksperimentert og en fornyet sitt image og komme opp med noen unike linjer som inkluderer, materialer ligge skinn, presenning, vev, lerret etc. er det et bredt utvalg av størrelser med poser som er stor og romslig, miniatyr, eller medium.

  Det er totes, clutch vesker, sekker, og til og med ryggsekker i området. Du kan bruke disse posene til strøm over trafikken og tåler presset av overfylte arbeidet på kontoret. Du kan ta den ut på en dag utflukt med vennene dine. Det kan være din stil uttalelse på en kveld fest, og det kan også være en følgesvenn for deg på lange turer gjennom verden.

  Materialene som benyttes i fremstillingen av posene er utmerket kvalitet, og de er behandlet for å gi maksimal holdbarhet. De er også veldig myk, men sterk nok til å ta stresset av tungt arbeid eller bagasje. Fargene er så levende og har en så bred palett at det ikke er mangel på miks og match alternativer for alle slags kjole som du bærer.

  Posene kan legge til din personlighet, men hver kvalitet har en pris, og siden DKNY er nesten epitomizing kvalitetsstandarder, er det bare rettferdig at det er en maksimal pris til den slags kvalitet. Posene er dyrt, men kostnaden er balansert med sin verdi når det gjelder å bruke og rekke situasjoner som de kan brukes i. • Hvordan å bære sparkly mini skjørt

  Er du klar til å ta din garderobe til neste nivå? Det er så mange unike og risikable trender tilgjengelige innenfor kvinners mote industrien i dag, og selv om du velger bare én av dem til å utnytte du vil finne deg selv revitalisert for sesongen. Mini skjørt er uten tvil en av de hotteste nye trender som finnes i dag, og selvfølgelig er det en som har forårsaket mye kontrovers i tillegg. Ikke alle kvinner er villige til å vise så mye hud, men det finnes måter å gjøre mini skjørt jobben for deg, og vi er her for å hjelpe! Innenfor denne artikkelen skal vi diskutere sparkly og sekvensminiskjørt spesielt og hvordan du kan bruke dem til å lage en uanstrengt chic stil.

  6A002A28

  Sparkly miniskjørt er ikke bare finnes i svart, kan du finne iøynefallende skjørt for kvinner i gull, rød, aubergine, sølv og mer. Sekvens og glitrer er en hot trend i hele kvinners mote, ikke bare i miniskjørt, slik at fargealternativer er raskt i ferd med å vokse. Nå som du vet dette, kan du se hvor allsidig et skjørt som dette kan være. Selv om du kanskje ikke tror en glitrende skjørt kan være tilfeldig, det er egentlig avhengig av moten toppen du velger å koble den med. Hvis du tar denne mini skjørt og koble den med en utbrent Henley toppen du har tatt en tilsynelatende glamorøse skjørt og slått den inn i et antrekk som kan brukes i løpet av dagen og viktigst du ser fabelaktig!

  Det er noe variasjon i forhold til lengden når vi snakker om miniskjørt. Den vanligste lengde er ca 5-6 inches over kneet, men det er også mikro mini skjørt og disse skjørt er enda kortere i lengde. Elan klær tilbyr miniskjørt på denne tradisjonelle lengde som mange opplever mikro lengden å bli altfor avslørende for daglig slitasje. Når du prøver på første mini skjørt du kan bli overrasket over hvor behagelig de kan være. Det er mye misforståelse om denne stilen, men det tar bare på prøve for å lære selv hvordan du virkelig føler om lengden. Millioner av kvinner overalt, i alle aldre, tar denne trenden på grunn av sin enkle stil og utrolig allsidighet.

  Vi kan ikke avslutte denne artikkelen uten å si at sparkly mini skjørt kan raskt og enkelt bli forvandlet fra dag til kveld slitasje. Som nevnt ovenfor, kan en stor Henley t-skjorte, og dette skjørtet bæres som casual wear i løpet av dagen, men denne samme skjørtet kan kobles sammen med en sexy asymmetrisk topp for kvelden slitasje. Sko og tilbehør kan raskt endres i tillegg til å matche den nye stilen, men poenget her er moten toppen som er valgt. Asymmetriske topper er ekstremt varmt år, og de ofte faller ut av den ene skulderen å skape en elegant og sexy look, passer for enhver kveld aktivitet.

  Sparkly mini skjørt trend er en hver kvinne bør vurdere. Det er varmt, det er allsidig og viktigst vil den lade din garderobe! • 5 tips for en tilpasset brudekjole

  Hvis du har valgt å ha en tilpasset brudekjole laget for den store dagen, gratulerer! Det er en beslutning som ikke bare er praktisk, men sier at du har en personlig følelse av stil, god smak og klasse også. Hvordan oppnår det alt dette? En god passform er den virkelige nøkkelen.

  Her er fem dos and don’ts for å sørge for at dine sittende økter er produktiv, nyttig og vil resultere i den kjolen du drømmer om.

  20341001-3

  1. Gjør gjøre en avtale, med mindre de forteller deg det er ikke nødvendig.

  Det tar tid å ta innledende målinger og passer kunder for deres egne brudekjole. Med en planlagt avtale, vil sydame ikke trenger å føle seg stresset og presset hvis det er en lang rekke av bruder-å-være venter på tur. Rushing kan føre til feil og en dårlig passform. Sett av tid til alle dine oppfølging beslag også; ikke bare presse dem i lunsjen eller etter treningen. Tross alt, det er det viktigste antrekket hvis livet ditt …

  2. Må kjøpe alle undertøy og sko du har tenkt å bære og bringe dem til beslag.

  Uansett hvor lys eller ømfintlige undergarments virke, vil de definitivt påvirke hvordan kjolen passer, henger og gardiner på kroppen din – så det er viktig at de er det samme som det du faktisk vil ha. I tilfelle du ikke har funnet skoene dine drømmer ennå, sørg for at de du bringer vil tilnærme hælhøyde på skoen du vil etterhvert bli oppbrukt.

  3. Fortell din designer om noe som kan føre til endringer i kroppens fasong mellom beslaget og bryllupsdagen.

  Selv om ingen egentlig liker å måtte gjøre store justeringer og forandringer på en tilpasset brudekjole, din sydame eller designer vet at dette er et faktum av livet. Med tilstrekkelig frem varsel om noen store endringer-miste eller få vekt, graviditet, selv kirurgi-som er i ferd med å skje, vil han eller hun være i stand til å foreta de nødvendige justeringer. Husk imidlertid at en kjole ikke kan gjøres drastisk større etter at det har blitt kuttet uten å endre utformingen for mye. Prøv designere som Bridesire, som tilbyr gratis endring tjenester selv etter din kjole er fullført.

  4. Ikke flytt for mye mens de har vært montert, men kan bevege seg rundt for å sjekke komfort og passform.

  Din sydame kan be deg om å flytte litt mens du blir låst og målt, men med mindre du får beskjed om å gjøre det, er det best å holde seg i ro. For mye bevegelse kan forårsake upresise målinger, ujevne områder og rare sittende deler. Men etter den kjolen er festet og sydd, flytter rundt og se om det er noen problemområder. Prøv å tilnærme hva bevegelsene du trenger å gjøre på bryllupsdagen (turgåing, dans og sitte ned), og peke ut områder der bevegelsene blir hindret.

  5. Planlegg din endelige montering rundt to uker før arrangementet.

  To uker er perfekt fordi du vil være nær nok til vekt og form du vil være på den store dagen, men likevel langt nok til å for eventuelle justeringer og endringer i din egendefinerte brudekjole hvis nødvendig. Mange bruder-å-være miste eller få vekt på grunn av stress i de siste tre ukene før datoen, så dette åpner for eventuelle endringer som kan ha oppstått. • Babydoll dameundertøy

  Ordet «undertøy» er avledet fra det franske ordet «Linge», som betyr washables. Ordet undertøy brukes for å referere til fasjonable og luring damer undertøy. Det finnes ulike typer undertøy, hver i henhold til stil, personlighet og humør av kunden. De ulike typene er-Cleopatra, katt kvinne, politi kvinne, snø hvit, babydoll og andre. Babydoll undertøy refererer til en bestemt type undertøy som vanligvis er kort og ermeløs og er behandlet som en nattkjole for kvinner.

  babydoll

  baby doll dameundertøy vunnet popularitet etter 1956 film kalt «baby doll». Carroll Baker var i hovedrollen. Men det er en liten forskjell mellom Baby Doll undertøy og baby doll kjoler. Den grunnleggende forskjellen er at disse dameundertøy varierer mellom øvre del av låret og navlen i lengde, mens baby doll kjoler er litt lengre i lengde.

  Disse kjoler er av tilstrekkelig lengde slik at den kan brukes som en daywear. Mens, er baby doll dameundertøy spesielt utformet slik at den kan bæres som en natt plagg. Disse kjolene likne den type kjoler bæres av baby dukker og babyer slik at bleiene kan enkelt endres. I dag har disse typer kjoler blitt svært eroticized og blir ofte brukt som et verktøy for å forbedre en kvinnes sex appeal.

  Disse undertøy er av dagens dager er ganske forskjellig fra de av 1950-tallet og 1980-tallet. Baby-dukker er i dag preget med en liten kappe typen klær, vanligvis laget av gjennomskinnelig materiale, som chiffon, nylon eller silke å ​​avsløre bena og ofte truser av kvinnene. Disse undertøy er tilstrekkelig kort nok til å avsløre kvinnens undertøy, noen ganger, inkludert brystene.

  Baby-dukker er ofte tilgjengelig med blonder arbeid utført på dem, og mange av dem kan åpnes fra forsiden og ser ut som en kappe. Så når det er en tendens til din kjæreste eller mann miste den gnisten i seng jente, kan disse være av enorm hjelp.

  Men det er alltid veldig viktig å gjøre den riktige avgjørelsen mens du velger hvilken type undertøy. Sørg for at det passer din kroppstype og ser ikke rart eller baggy. Dermed undertøy bør handlet slik sko er kjøpt. Alle kvinner liker å kjøpe sko, men det er alltid veldig viktig at det kommer i riktig størrelse.

  Tilsvar baby doll lingberrie bør være av riktig størrelse. Selv om undertøy tiltrekker deg, men er ikke av din størrelse, bør du unngå å kjøpe den. Man må være i stand til å kontrollere slike følelser. Kjøpe rett ting og bærer det av med verdighet og sjarm vil være i stand til å gjøre underverker for deg. Det er en utfordring! • Noen kategorier av Pandora sjarm

  Hvis du er i Pandora sjarm, så vi vil gjerne fortelle deg at de faller inn i ulike kategorier, for eksempel dyre charms, alfabetet sjarm, drikke og mat relaterte charms, og så videre. Noen sjarm kan falle inn i mer enn én kategori av gangen. For eksempel kan bursdag kake charms kommer under både drikke og mat kategori. La oss få vite mer om det.

  Sjarmen er laget av forskjellige typer materiale, som for eksempel 14-karat gull og Sterling Silver. Til tider er murano og emalje glass også brukt. Gull sjarm er den dyreste.

  pandora

  Du kan også ha samme perle gjort for en billig pris. Vanligvis er disse laget av solid sterling sølv. Så, hvis du ikke kan bruke en heftig sum penger, kan du gå for den billige versjonen også.

  I dag er ferie charms også økende i popularitet. Du kan kjøpe fra noen av de åtte tilgjengelige, men nye charms truffet markedet to ganger hvert år. Du kan gi disse som en gave til en kjær. De fleste av disse er rimelig, slik at du slipper å betale en stor sum penger.

  Alfabetet perler er også verdt å vurdere. Hver stil av disse perlene ser ut som et alfabet. Det betyr at perle har en trekantet form trykt med et alfabet. Runde perler har en gull bokstav på dem blant mange sølv alfabeter. Du kan gjøre en rekke ting med dem. Oftest blir de brukt til å stave fornavnet til personen som bærer dem.

  Hvis du spør meg, jeg liker sjarmen fra maten kategorien. Det er mange grunner bak dette valget av meg. Første grunnen er at de ser mye vakrere (så langt tror jeg) og den andre grunnen er at druen som er laget av Sterling sølv, noe som gjør dem ganske billig.

  Hvis du ikke liker meg, og du ønsker å gå for lilla druer, så anbefaler vi at du kjøper den lilla ametyst en. På den andre hender, bør du plukke ut grønn Peridot for grønne druer. Rollen som hengende steinene er å sette av spesielle sjarm.

  Så artikkelen var et forsøk på å kaste lys over ulike kategorier av Pandora charms. Informasjonen pakket i artikkelen vil hjelpe deg å vite litt mer om disse tingene. Hvis du skal kjøpe en, holde denne informasjonen i tankene vil hjelpe deg mye. Forhåpentligvis finner du artikkelen nyttig.