Hvordan å bære en kort ballkjole

Selv om lange, flytende kjolen er den tradisjonelle, kan du bære en kort ballkjole og fortsatt ser elegant under en skoleball. For ideelle resultater må du sette disse tipsene i betraktning:

Være klassisk

Du må holde tilbehør avdempet og klassisk. De kan enten være nøytral eller av samme tone som kjolen. Hvis du er usikker på hvordan man skal oppnå dette bør du gå for en svart clutch og sorte pumps. Du bør også bruke sølv stud øredobber. For å fullføre utseendet du bør ha en slank, enkel frisyre som slicked-back hestehale eller elegant chignon.

kort

Gå for en flapper kjole

Denne kjolen var veldig vanlig på 1920-tallet. Selv om det er umulig å finne en vintage antrekk, betyr ikke dette at du ikke bør ha i en flapper kjole. Alt du trenger å gjøre er å finne en flapper-inspirert antrekk. For eksempel kan du gå for en enkel ermeløs skifte kjole som har en nøytral farge som svart eller krem.

Hvis du er ute etter noe ekstra bør du gå for en ermeløs kjole med frynser detaljering og drop-midje.

Hva med den lille sorte kjolen?

Den populære lille sorte kjolen er ikke bare ideell for cocktailfester, men det er også ideelt for ball. For en ideell ser du bør jobbe mot å forbedre dine egenskaper. For eksempel kan du velge å forbedre dine lepper eller øyne. Hvis du vil ha en glamorøs ser du bør lage en Smokey eller klassisk cat eye.

Når det kommer til håret ditt bør du vurdere å gå for en fancy opp-do eller en romantisk flettet stil.

Ta oppmerksomheten bort fra bena

Siden din hemline vil være kort, bør du jobbe med å få folks oppmerksomhet vekk fra bena. Den beste måten å gjøre dette på er iført et antrekk med høy hals. Du bør også vurdere å velge et antrekk med en fet farge.

Konklusjon

Dette er tips om hvordan å bære en kort ballkjole. For å unngå å bli jaget bort fra promenaden bør du sørge for at antrekket passer skolen koden. Du bør også sørge for at antrekket ikke er for stramt. Kjolen bør heller ikke være for løs slik at du må holde på å trekke den opp.

Husk at du også kan bruke antrekket i en annen anledning; derfor bør du sørge for at du kjøper en høy kvalitet kjole som vil vare i lang tid.

Vet ikke hvor du finner gode jakt kjolen? Her er linkene du kanskje vil sjekke ut.

For ballkjoler: http://www.bridesire.no/ballkjoler_c113, og for andre festkjoler: http://www.bridesire.no/festkjoler_c410