5 tips for en tilpasset brudekjole

Hvis du har valgt å ha en tilpasset brudekjole laget for den store dagen, gratulerer! Det er en beslutning som ikke bare er praktisk, men sier at du har en personlig følelse av stil, god smak og klasse også. Hvordan oppnår det alt dette? En god passform er den virkelige nøkkelen.

Her er fem dos and don’ts for å sørge for at dine sittende økter er produktiv, nyttig og vil resultere i den kjolen du drømmer om.

20341001-3

1. Gjør gjøre en avtale, med mindre de forteller deg det er ikke nødvendig.

Det tar tid å ta innledende målinger og passer kunder for deres egne brudekjole. Med en planlagt avtale, vil sydame ikke trenger å føle seg stresset og presset hvis det er en lang rekke av bruder-å-være venter på tur. Rushing kan føre til feil og en dårlig passform. Sett av tid til alle dine oppfølging beslag også; ikke bare presse dem i lunsjen eller etter treningen. Tross alt, det er det viktigste antrekket hvis livet ditt …

2. Må kjøpe alle undertøy og sko du har tenkt å bære og bringe dem til beslag.

Uansett hvor lys eller ømfintlige undergarments virke, vil de definitivt påvirke hvordan kjolen passer, henger og gardiner på kroppen din – så det er viktig at de er det samme som det du faktisk vil ha. I tilfelle du ikke har funnet skoene dine drømmer ennå, sørg for at de du bringer vil tilnærme hælhøyde på skoen du vil etterhvert bli oppbrukt.

3. Fortell din designer om noe som kan føre til endringer i kroppens fasong mellom beslaget og bryllupsdagen.

Selv om ingen egentlig liker å måtte gjøre store justeringer og forandringer på en tilpasset brudekjole, din sydame eller designer vet at dette er et faktum av livet. Med tilstrekkelig frem varsel om noen store endringer-miste eller få vekt, graviditet, selv kirurgi-som er i ferd med å skje, vil han eller hun være i stand til å foreta de nødvendige justeringer. Husk imidlertid at en kjole ikke kan gjøres drastisk større etter at det har blitt kuttet uten å endre utformingen for mye. Prøv designere som Bridesire, som tilbyr gratis endring tjenester selv etter din kjole er fullført.

4. Ikke flytt for mye mens de har vært montert, men kan bevege seg rundt for å sjekke komfort og passform.

Din sydame kan be deg om å flytte litt mens du blir låst og målt, men med mindre du får beskjed om å gjøre det, er det best å holde seg i ro. For mye bevegelse kan forårsake upresise målinger, ujevne områder og rare sittende deler. Men etter den kjolen er festet og sydd, flytter rundt og se om det er noen problemområder. Prøv å tilnærme hva bevegelsene du trenger å gjøre på bryllupsdagen (turgåing, dans og sitte ned), og peke ut områder der bevegelsene blir hindret.

5. Planlegg din endelige montering rundt to uker før arrangementet.

To uker er perfekt fordi du vil være nær nok til vekt og form du vil være på den store dagen, men likevel langt nok til å for eventuelle justeringer og endringer i din egendefinerte brudekjole hvis nødvendig. Mange bruder-å-være miste eller få vekt på grunn av stress i de siste tre ukene før datoen, så dette åpner for eventuelle endringer som kan ha oppstått.