Noen kategorier av Pandora sjarm

Hvis du er i Pandora sjarm, så vi vil gjerne fortelle deg at de faller inn i ulike kategorier, for eksempel dyre charms, alfabetet sjarm, drikke og mat relaterte charms, og så videre. Noen sjarm kan falle inn i mer enn én kategori av gangen. For eksempel kan bursdag kake charms kommer under både drikke og mat kategori. La oss få vite mer om det.

Sjarmen er laget av forskjellige typer materiale, som for eksempel 14-karat gull og Sterling Silver. Til tider er murano og emalje glass også brukt. Gull sjarm er den dyreste.

pandora

Du kan også ha samme perle gjort for en billig pris. Vanligvis er disse laget av solid sterling sølv. Så, hvis du ikke kan bruke en heftig sum penger, kan du gå for den billige versjonen også.

I dag er ferie charms også økende i popularitet. Du kan kjøpe fra noen av de åtte tilgjengelige, men nye charms truffet markedet to ganger hvert år. Du kan gi disse som en gave til en kjær. De fleste av disse er rimelig, slik at du slipper å betale en stor sum penger.

Alfabetet perler er også verdt å vurdere. Hver stil av disse perlene ser ut som et alfabet. Det betyr at perle har en trekantet form trykt med et alfabet. Runde perler har en gull bokstav på dem blant mange sølv alfabeter. Du kan gjøre en rekke ting med dem. Oftest blir de brukt til å stave fornavnet til personen som bærer dem.

Hvis du spør meg, jeg liker sjarmen fra maten kategorien. Det er mange grunner bak dette valget av meg. Første grunnen er at de ser mye vakrere (så langt tror jeg) og den andre grunnen er at druen som er laget av Sterling sølv, noe som gjør dem ganske billig.

Hvis du ikke liker meg, og du ønsker å gå for lilla druer, så anbefaler vi at du kjøper den lilla ametyst en. På den andre hender, bør du plukke ut grønn Peridot for grønne druer. Rollen som hengende steinene er å sette av spesielle sjarm.

Så artikkelen var et forsøk på å kaste lys over ulike kategorier av Pandora charms. Informasjonen pakket i artikkelen vil hjelpe deg å vite litt mer om disse tingene. Hvis du skal kjøpe en, holde denne informasjonen i tankene vil hjelpe deg mye. Forhåpentligvis finner du artikkelen nyttig.