Kjøpe neglelakk og lage kul nail art

Spiker kunstverk er en glimrende måte å vise frem din funky personlighet, og det er lett å gjøre hjemme, så du trenger ikke engang å besøke en dyr salong. Ved hjelp av en rekke forskjellige teknikker er det mulig å legge glitter, gi en kjølig marmorert effekt eller opprette en fargegradering effekt som skifter gradvis fra en farge til en annen; Nesten som en Tequila Sunrise! Alt du trenger å gjøre er å kjøpe neglelakk, gjøre litt trening med ulike teknikker og stiler, og å få så kreativ som du muligens kan!

Under OL i 2012, var det svært vanlig å se utøvere med sine negler nøye malt med flaggene deres land. Avhengig av din nasjonalitet (og kompleksiteten i flagget), kan dette være en utrolig enkel trend å følge. Flagg som består av fet striper er veldig lett å gjenskape og vil bare krever at du kjøper neglelakk i to eller tre forskjellige nyanser. Flagg med mange små komponenter, for eksempel det amerikanske flagget, kan være vanskeligere å kopiere, og du vil trenge en veldig stødig hånd og mye tålmodighet.

LK1237_Detail

Det er nå mulig å kjøpe neglelakk som inneholder ørsmå magnetiske partikler og kommer med en spesialdesignet magnet for å manipulere dem. Hvis du male neglene og hold deretter magnet over hver negl mens lakken fortsatt er våt, vil disse små metalliske flekker omorganisere seg inn i et herlig mønster. Dette er den perfekte måten å få mønstrede negler med minimal grad av innsats.

Spiker sjablonger er også en veldig enkel måte å lage mønstre eller bilder på neglene. Du kan vanligvis kjøpe dem fra samme sted du kjøpe neglelakk. Enkelt sagt sjablongen over alt på spikeren der du vil ha bildet deretter male over det med polish. Når polish er tørt, skrelle sjablongen av neglen, og du vil sitte igjen med akkurat den formen du valgte. For enda mer farge, legge til en base coat før du gjør sjablongen; for lang levetid, legger en klar top coat for å beskytte din design.

En funky nytt tillegg til en verden av neglelakk er knitre effekt polish. Male en base farge på spiker, vent til den tørke, og deretter dekke med den spesielle knitre effekt polish. Som det tørker, vil det sprekke og delt å avsløre skår av fargen under. Dette gir en lignende effekt til sprakk maling på en gammel stykke kunstverk!

Du kan prøve å lage kule spiker kunst for deg selv hvis du kjøper neglelakk og eksperimentere med noen teknikker. Kjøpe neglelakk på nettet eller i din lokale make-up butikken. Du kan få mer informasjon på billig neglelakk.